Categorieën
Clubavond Nieuws

Clubavond 15-11-2023

Deze avond begonnen we met de 10 minuten van Caroline die op een inspirerende wijze ons meenam in haar liefde voor Vogelfotografie. Altijd een verademing om te zien hoe medeleden opgaan in hun passie voor fotografie. Op de foto een prachtige Havik.

En dan was het tijd om de resultaten van de opdracht van Ronald Peeters te bekijken. De opdracht bestond uit: maak een beeld waarin je “spiegeling en omkering” ziet. (zie het vorige bericht “fluisteringen“)

Hieronder de resultaten van de leden, binnenkort zal Ronald Peeters de foto’s beoordelen en een top drie aanwijzen.

Na de koffie en thee even terug naar eind september/ begin oktober met foto’s van het Weekendje Antwerpen.
Foto’s van dat weekend zullen op een later tijdstip geplaatst worden.