Categorieën
Nieuws Voorpagina

Foto Morgana ontvangt Sacha de Boer

Als onderdeel van de serie “Kunst verklaard” komt Sacha de Boer op 15 november een presentatie geven in het Scagon theater in Schagen. Wij zijn als lokale fotoclub gevraagd om Sacha te ontvangen en te introduceren. Daarnaast krijgen we de kans om zelf een selectie van ons werk te presenteren in een kleine expositie.

Sacha is een grote naam in de fotografie, met prachtige series, documentaires en portretten in haar portfolio. Een vrouw met een bijzondere carrière ook: velen zullen haar kennen als presentatrice van het journaal. Maar daarvoor was ze al actief als fotografe en in 2013 besloot ze zich helemaal te richten op fotografie. Met als resultaat een portfolio bestaande uit prachtige series, documentaires en portretten.

We zijn heel erg blij met deze uitnodiging en we hopen op een bijzondere avond.

Meer informatie via deze link.

Meer informatie over Sacha de Boer via deze link: