Portfolio Ali Bakker

Ik ben Ali Bakker en ben sinds een jaar of 3 lid van fotoclub Fotomorgana. Ik vind fotograferen leuk, maar beleef ook heel veel plezier aan het “knutselen” met Photoshop.

Het afgelopen jaar was op persoonlijk gebied nogal een bewogen jaar en ik heb me dan ook niet zo veel beziggehouden met fotograferen. In het werken op de computer kon ik wel rust vinden, dus dat heb ik dan ook veel gedaan.

Het digitaal scrappen (digital scrapbook) is overgewaaid uit Amerika. Ik heb het zo’n 10 jaar geleden “ontdekt” en wat begon als (net als een scrapbook op papier) een pagina met foto “versieren” met knoopjes, strikjes en papiertjes, ontwikkelde zich steeds vaker als een digitaal mixed media werk.

Ondertussen ben ik lid van een Creatief team wat, ter promotie, werk maakt met nieuw materiaal wat door designers van een scrap website (Digiscrap) ontworpen is.

Ik fotografeer met een Fuji XT2 met 18-55 kitlens en met een Pentacon 50mm analoge lens.

Ik ben op Facebook te vinden als ‘Ali Bakker’ en onder ‘Ali Bakker foto en zo’.