Portfolio Edith Spil-Abbink

0--PROFIELFOTO-Edith

Een eigen identiteit ontwikkelen, jezelf verbeteren, groeien en uitdaging zoeken en problemen die ik daarbij tegenkom ga ik dan ook zeker niet uit de weg, juist dit zijn voor mij de grote drijfveren om te fotograferen.

Het lid zijn van de fotoclub levert behalve gezelligheid ook het voordeel op dat je elkaar kunt ondersteunen waar nodig is aangezien de diversiteit binnen de club groot is.

Via de Fotobond heb ik de verdiepingscursus gevolgd en heb ik mij tot doel gesteld iets te gaan fotograferen dat ik normaliter niet zou fotograferen en dit resulteerde in een heel verrassende serie van 5 foto’s “RVS”.

Het afgelopen jaar heb ik mij vooral bezig gehouden met het in beeld brengen van het gevoel “van verlatenheid” in leegstaande gebouwen in binnen- en buitenland.

Wil je meer foto’s van mij zien, kijk dan op: www.edithspilabbink.nl