Fotowedstrijden

Jaarlijks doen leden van de club aan verschillende wedstrijden mee. Dat zijn in ieder geval de volgende wedstrijden van de Fotobond:

• Bondsfotowedstrijd; een wedstrijd voor clubs, waarbij 10 foto’s zonder verplicht thema of onderwerp worden ingestuurd van verschillende makers. De foto’s worden afzonderlijk beoordeeld, maar het klassement wordt bepaald door alle clubfoto’s gezamenlijk. Via de website van de Fotobond is de  uitslag 2017 te bekijken.
  • Foto Nationaal; hierbij gaat het om serie fotografie van individuele leden, waarbij uit de ingeleverde series door de Afdeling een selectie wordt gemaakt.  De verdere planning is hier te vinden.
  • Foto Individueel; iedereen kan hiervoor digitaal foto’s (maximaal twee) inzenden. Meer informatie is te vinden op Foto Individueel.
  • Foto Online; jaarlijks zijn er drie thema’s en kunnen individuele leden digitaal foto’s insturen. De thema’s en inzendtermijnen kun je hier bekijken.

Daarnaast organiseert de afdeling Noord-Holland Noord jaarlijks een wedstrijd met een thema. Het thema voor 2017 is: ‘onbalans’. Je kunt tot zaterdag 28 oktober hiervoor foto’s aanleveren. Voor verdere informatie zie: Afdeling Noord-Holland Noord.