Contact

Wij bieden fotografen, die al over basiskennis fotografie beschikken, een gezellige club aan waar over foto's van allerhande thema's gesproken wordt en waar regelmatig gastsprekers 'over de vloer' komen met verdere informatie over hun specialisatie. Hierin is dan vaak weer een opdracht verbonden.
Op de derde woensdag van elke maand komen wij bijeen op Kreil 6 (Het Ideeëntheater) te Barsingerhorn.

Routebeschrijving Het IdeeënTheater:
Vanuit richting Schagen rij je langs de kanaalweg richting Middenmeer. Neem NIET de afslag Barsingerhorn (Mieldijk), maar ga vlak voor de tweede witte brug/viaduct linksaf. Bovenaan de afrit links aanhouden de Kreil op.
Vanuit richting Middenmeer rij je langs de kanaalweg richting Schagen. Voorbij de sluis bij Kolhorn ga je de eerste afrit naar rechts. Bovenaan rechts aanhouden de Kreil op.
Vanuit Anna Paulowna rijd je via Wieringerwaard, aan het einde van Wieringerwaard rechtsaf de Barsingerweg op. Aan het einde van de Barsingerweg rechtsaf de Kreil oprijden en deze direct schuin oversteken. De afrit naar Het IdeeënTheater ligt recht tegenover de oprit vanaf de Barsingerweg.
Op de Kreil vind je het IdeeënTheater aan de linkerzijde op nummer 6. Langs de weg staat een klein bordje (rij niet te snel want dan mis je het). Rij de afrit af en volg het pad naar het parkeerterrein. Hier wordt in drie rijen geparkeerd. Parkeer strak, dan is er ruimte voor iedereen.

Lijkt het je wat om hier deel uit van te maken? Vul onderstaande velden dan zo volledig mogelijk in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht